رزالیندا بهترین مرکز درمان ریزش مو در غرب تهران است. درمان قطعی ریزش مو با انواع هیرتراپی های تشخیصی توسط متخصص با آنالیز دقیق موها مشخص می شود. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 09127603309 و 02144538673 تماس بگیرید.

برای درمان ریزش مو به صورت اصولی باید علت ایجاد کننده مشکل ریزش مو را تشخیص دهید. سپس با استفاده از روش های مختلف که متخصص برای شما تجویز می کند، درمان ریزش مو را انجام دهید.

مرکز درمان ریزش مو در تهرانسر

_

ریزش موهای سر در هر روز بین 50 الی 100 تار کاملا طبیعی بوده و جای نگرانی نیست. البته باید دانست که نمی توان تعداد تارهای موی ریخته در طول یک روز را شمارش کرد.

به طور کلی طول عمر هر تار مو حدود هزار روز است. بعد از گذشت این مدت زمان، تارهای مو وارد دوران استراحت شده و بعد از حدود 3 ماه می ریزند. هنگامی که موها وارد مرحله ریزش می شوند، در کنار آنها، تارهای موی جدید رشد می کنند. 

درمان ریزش مو در تهرانسر
درمان ریزش مو در تهرانسر

برای ریزش مو چی خوبه؟

_

یکی از سوالات مهم برای درمان ریزش مو این است که چه بخوریم تا دچار ریزش مو نشویم؟ به طور کلی مصرف پروتئین موجب تقویت ساختار مو می شود.

مواد معدنی مهمی مانند کلسیم، آهن، منیزیم و روی نقش مهمی در حفظ سلامتی موها ایفا می کنند. مصرف مواد غذایی دارای بیوتین مانند جگر، تخم مرغ و جوانه گندم به تقویت موها و جلوگیری از ریزش مو کمک می کنند.

ویدیو مربوط به درمان ریزش مو در سالن رزالیندا:

علت ریزش مو | 8 علت ریزش مو ناگهانی

_

اگر فردی بعد از شانه کردن موها و یا شستن موها با حجم زیادی از موهای ریخته شده مواجه شد، باید حتما به فکر درمان ریزش مو باشد. کشف علت ریزش مو برای درمان قطعی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در برخی موارد ریزش مو به صورت ناگهانی ایجاد شده که خطر کمتری داشته و درمان می شود.

ریزش موهای ناگهانی معمولا بعد از ناراحتی های روانی و یا شوک های هیجانی مانند موارد زیر رخ می دهد:

  • زایمان و یا سقط جنین
  • تغییرات هورمونی
  • بیهوشی های عمومی
  • تب های شدید
  • مسمومیت
  • خستگی بیش از حد
  • کمبودهای تغذیه ای
  • عدم رعایت بهداشت
درمان ریزش مو در تهرانسر
درمان ریزش مو در تهرانسر

علت ریزش مو، تاثیر عوامل ژنتیکی بر ریزش مو

_

مهمترین علت ریزش مو آلوپسی آندروژنیک می باشد که بیشتر در آقایان و به تعداد کمتر در خانم ها ایجاد می شود. درمان ریزش مو که به دلایل وراثتی رخ داده است، مشکل تر از سایر دلایل ریزش مو  است.

اگر ژن طاسی در فردی وجود داشته باشد موجب ایجاد ریزش مو با الگوی مردانه می گردد. ریزش موی با الگوی مردانه به صورت ارثی در خانم ها کمتر است اما می تواند موجب نازک شدن موها و ایجاد نواحی کوچک طاسی بر روی سر شود.

این نوع از ریزش مو تحت تاثیر ارث غالب است. برخی از محققان معتقد هستند که این ژن ریزش مو در کروموزوم X وجود دارد. کسانی که در خانواده مادری خود پدربزرگ و یا دایی آنها مبتلا به طاسی و یا ریزش مو بوده اند، به احتمال بیشتر به ریزش مو دچار شوند.

علت ریزش مو، کمبود برخی از ریزمغذی های در رژیم غذایی

_

برای درمان ریزش مو ناشی از فقر برخی مواد غذایی باید رژیم غذایی سالم و سرشار از میوه ها و سبزیجات تازه را رعایت کنید. کمبود برخی از ویتامین ها، مواد معدنی مهم و پروتئین ها می توانند موجب ریزش مو شوند.

استرس و اضطراب زیاد و ریزش مو

_

 درمان ریزش مو ناشی از استرس  با برطرف شدن عوامل استرس زا امکان پذیر است. یکی از مهمترین علل ریزش مو، استرس زیاد است.

ریزش موی تلوژن افلوویم، طاسی منطقه ای و اختلال مو کنی یا تریکوتیلومانیا با استرس مرتبط می باشند. در این نوع از ریزش مو پوست سر ضعیف و نازک شده و تارهای مو می ریزند.

ابتلا به برخی از بیماری ها و مصرف برخی از داروها

_

استفاده از برخی داروهای خاص موجب ایجاد عوارض جانبی مانند ریزش مو می گردند. داروهایی که برای درمان اختلالات هورمونی و یا عفونت ها استفاده می شوند، موجب ریزش مو می گردند.

ریزش مو می تواند به دلیل استفاده از داروهای سرطان، افسردگی، آرتریت، فشار خون بالا، مشکلات قلبی و داروهای ضد بارداری ایجاد شود. در برخی موارد مصرف زیاد ویتامین A هم موجب ریزش مو می گردد.

علت ریزش مو، ابتلا به عفونت های شدید

_

یکی دیگر از عوامل ریزش مو، ابتلا به بیماری های عفونی می باشد. یکی از مهمترین عفونت ها، عفونت قارچی کرم حلقه دار است که کورک های دایره ای قرمز شکل ایجاد می کند. این کورک ها کم کم منتشر و بزرگتر شده و باعث ریزش مو و ایجاد طاسی سر می گردند.

ابتلا به سندروم پلی کیستیک

_

در اکثر موارد علت ریزش مو در زنان ابتلا به بیماری سندروم تخمدان پلی کیستیک یا PCOS می باشد. بروز این سندروم به علل مختلفی مانند عدم تعادل هورمون ها، سبک زندگی غلط و اضافه وزن می باشد. ابتلا به این سندروم بر روند طبیعی قاعدگی تاثیر منفی گذاشته و موجب ریزش مو می گردد.

علت ریزش مو، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی

_

یکی دیگر از عوامل موثر بر ریزش مو، استفاده زیاد از اسپری های مو می باشد. برخی افراد برای رسیدن به حالت موی دلخواه،  از اسپری های دارای مواد شیمیایی استفاده می کنند.

استفاده از مواد شیمیایی و حرارت تولید شده توسط سشوار می تواند باعث تخریب بافت مو شده و موجب ریزش مو شوند. خانم هایی که موهای خود را به صورت دم اسبی، محکم می بندند، به ریشه موهای خود  آسیب می زنند و موجب ریزش آنها می گردند.

آرژنین تراپی چیست
آرژنین تراپی چیست

دلایل ریزش مو در زنان

_

ریزش مو در زنان می تواند به دلایل مختلفی مانند تغییرات هورمونی، سوابق پزشکی، عکس العمل بدن در برابر استرس  و … ایجاد شود. دوران بارداری هم می تواند علت ریزش مو در زنان باشد. تغییرات هورمونی ایجاد شده در این دوران باعث ریزش مو می شود. معمولا این ریزش مو بعد از گذشت مدتی خود به خود درمان می گردد.

از علل مهم ریزش مو در خانم ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اختلالات خود ایمنی همچون ابتلا به بیماری سلیاک
  • کم کاری غده تیروئید
  • پرکاری غده تیروئید
  • ابتلا به بیماری هوچکین
  • کم کاری هیپوتالاموس
  • بیماری آدیسون
  • بیماری هاشیموتو
  • بیماری لیکن پلان
  • ابتلا به عفونت قارچی
  • اسکلرودرما
  • لوپوس

مهمترین عوامل موثر بر ریزش مو در زنان

_
  • یائسگی و اختلالات هورمونی: کاهش سطح هورمونهای استروژن و پروژسترون در دوران یائسگی می تواند باعث ریزش مو گردد. در اثر به هم خوردن تعادل هورمون ها در بدن خانم های یائسه،علائمی مانند  نامنظم شدن چرخه قاعدگی،  تعریق شبانه، خشکی پوست، خشکی واژن و افزایش وزن ایجاد می شود.
  • استرس زیاد: قرار گرفتن در معرض ناراحتی های روانی مانند از دست دادن یکی از اعضای خانواده، ابتلا به بیماری سخت و انجام جراحی های بزرگ می توانند باعث کاهش رشد مو و تضعیف ساختار مو شوند.
  • تلوژن افلوویوم یا TE: این حالت به صورت موقتی رخ می دهد. این حالت هنگامی ایجاد می شود که در تعداد فولیکول های تولید کننده در دوران استراحت، تغییراتی اتفاق افتد. عوامل مختلفی مانند تب بالا، زایمان، عفونت، استرس عاطفی، رژیم های بسیار سخت لاغری، مصرف برخی داروها مانند داروهای ضد افسردگی و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی باعث بروز ریزش مو می شوند.
  • کمبود برخی از ویتامین های گروه B: کمبود زینک، آهن، ویتامین B12، B6 و اسید آمینه ال لیزین می تواند باعث ریزش مو در زنان شود. افرادی که رژیم گیاه خواری را رعایت می کنند بیشتر در معرض ریزش مو قرار دارند. گوشت های قرمز و دیگر غذاهای حیوانی دارای مقادیر زیادی آهن می باشد. مهمترین علت ریزش مو در خانم ها ناشی از ابتلا به بیماری کم خونی است. خانم ها به دلایل مختلفی مانند زایمان ها، دوران قاعدگی و … بیشتر از آقایان در معرض ابتلا به بیماری کم خونی قرار دارند. 

درمان ریزش مو در زنان در خانه

_
  • برای درمان ریزش مو که به علل  بارداری و یا یائسگی رخ داده است، نیاز به درمان خاصی نیست. بدن انسان به مرور زمان با تنظیم سطح هورمون های بدن می تواند موجب متوقف شدن ریزش مو و درمان آن شود. 
  • برای درمان ریزش مو که به علت کمبودهای تغذیه ای ایجاد شده است هم می توان با رعایت رژیم غذایی و استفاده از مکمل ها، اقدامات درمانی را انجام داد.  ریزش مو که به دلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی ایجاد شده، هم با رعایت صحیح  بهداشت پوست و مو برطرف می گردد.

درمان قطعی ریزش مو در زنان

_

برای درمان ریزش مو که به دلایل ابتلا به بیماری های مختلف ایجاد شده است، باید بیماری زمینه ای را درمان کرد. ریزش موی با الگوی زنانه یا با الگوی مردانه را می توان با روش های مختلفی درمان کرد که نیاز به صبر زیادی دارد.

    • استفاده از ماینوکسیدیل: ماینوکسیدیل یک داروی بدون نسخه است. این دارو به صورت مایع و کف برای مصارف موضعی در دسترس همگان قرار دارد. این دارو باید به صورت روزانه برای مدت چندین ماه یا سال، جهت جلوگیری از ریزش مو و درمان استفاده شود.
    • استروژن درمانی: هورمون درمانی می تواند برای درمان آلوپسی آندروژنیک موثر باشد.
    • اسپیرونولاکتون: این دارو با اتصال به گیرنده های آندروژنی می تواند سطح هورمون تستوسترون در بدن را کاهش دهد.
    • ترتینوئین: این دارو که با نام تجاری رتین A شناخته شده است، به صورت ترکیبی با داروی ماینوکسیدیل برای درمان آلوپسی آندروژنیک استفاده می شود.
    • کورتیکواستروئیدها: برخی از خانم های مبتلا به آلوپسی از این روش برای رشد مو در نقاط آسیب دیده به صورت تزریقی استفاده می کنند. برای رشد موها باید این روش درمانی هر 4 تا 6 هفته تکرار شود که ممکن است موجب آتروفی پوست گردد. مصرف خوراکی این داروها هم موجب عوارض جانبی زیادی می شود.
    • آنترالین: این دارو برای مصرف خانم های مبتلا به آلوپسی می تواند بسیار موثر باشد. این دارو را می توان در منزل در هر روز یکبار استفاده کرد. مصرف این دارو در ابتدا از 5 دقیقه شروع شده و تا حدود یک ساعت ادامه دارد. بعد از مصرف می توان پوست سر را با آب سرد و صابون شستشو دهید. بعد از گذشت سه ماه جوانه های مو قابل مشاهده است.
درمان صد در صد ریزش مو
درمان صد در صد ریزش مو

درمان خانگی ریزش مو

_

اکثر افراد برای درمان ریزش مو ابتدا به سراغ روش های طب سنتی و درمان های خانگی می روند. حنا، سدر و مورد سه ماده مهمی است که از قدیم الایام برای بهبود مشکلات مو و پوست استفاده می شد.

این مواد گیاهی با خواص ضد التهابی خود می توانند موجب کاهش التهابات پوست سر شده و ریزش مویی که  ناشی از التهاب بوده، را متوقف می کنند. 

ترکیب پوسته سبز گردو با حنا، ترکیب روغن بادام تلخ با عسل و ترکیب پودر مصطکی با حنا و یا مورد می تواند در کاهش ریزش مو و درمان موثر  باشد.

راه های درمان ریزش مو

_

برای درمان ریزش مو باید ابتدا علت ریزش مو شناسایی شود. در حال حاضر روش های مختلفی برای توقف ریزش مو و یا درمان ریزش مو وجود دارند. بهترین روش برای درمان و کسب نتیجه مطلوب مشاوره با یک پزشک متخصص پوست و مو می باشد.

پزشک متخصص برای درمان ریزش مو ابتدا سوابق پزشکی بیمار را بررسی می کند. سپس با معاینه سر و انجام برخی از آزمایش های خون دلیل اصلی ریزش مو را تشخیص می دهد. اختلال هورمون ها و ابتلا به بیماری های داخلی می تواند، علت ریزش مو غیر طبیعی موها باشد. اگر دلیل ریزش مو ابتلا به بیماری هایی  مانند اختلالات غده تیروئید، دیابت، تخمدان پلی کیستیک، کم خونی، بیماری های اتو ایمیون و .. باشد می توان با درمان بیماری، ریزش مو را کنترل کرد.

برای درمان ریزش مو ناشی از تاثیر عوامل ژنتیکی نمی توان ژن ایجاد کننده مشکل را از بین برد. به همین دلیل باید با درمان های دارویی سعی کنید تا ریزش مو را کاهش دهید. استفاده از داروهایی مانند ماینوکسیدیل می تواند در رویش مجدد موها موثر باشد.

درمان موخوره بدون کوتاهی
درمان موخوره بدون کوتاهی

مراقبت از مو و جلوگیری از ریزش مو

_

در بسیاری از موارد علت ریزش مو، کمبود مواد مغذی در رژیم غذایی می باشد. برای مراقبت از سلامت مو و جلوگیری از ریزش مو می توانید از مواد غذایی زیر استفاده کنید:

  • استفاده از ماهی های چرب مانند ساردین و سالمون
  • تخم مرغ
  • انواع میوه های رنگارنگ
  • مواد پروتئینی مانند انواع گوشت و حبوبات
  • سبزیجات تازه به ویژه سبزیجات دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج
  • آجیل ها و دانه ها

راه های جلوگیری از ریزش مو

_

برای درمان ریزش مو و جلوگیری از ریزش مجدد موها باید از رژیم غذایی کامل استفاده کنید.

  • از مدل موهای سفت و محکم مانند بستن موها به صورت دم اسبی خودداری کنید. چرخاندن، کشیدن، بافتن و مالش مو موجب آسیب به ساقه مو می شود. از شانه های دندانه دار برای شانه کردن موها استفاده کنید تا از کشیده شدن موها جلوگیری شود.  از درمان های سخت مانند روغن های داغ، دستگاه های فر مو و رولر های داغ استفاده نکنید.
  • مصرف مواد غذایی موثر جهت تقویت سلامتی موها در رژیم غذایی روزانه: برای تقویت ساختار مو و درمان ریزش مو باید از مواد غذایی موثری مانند پروتئین ها، اسید چرب امگا 3، مواد معدنی مهمی مانند روی، آهن، مس، منیزیم، سلنیوم و ویتامین های B12، A ، E و C در رژیم غذایی خود استفاده کرد.
  • خشک کردن موها به صورت طبیعی بدون استفاده از سشوار: ساختار مو از پروتئین است. استفاده از سشوار و دستگاه های خشک کن موجب ایجاد حرارت  بالایی شده که به کراتین مو آسیب می رساند.
  • عدم استفاده از مواد شیمیایی مانند اسپری ها و رنگ های مو: استفاده از مواد شیمیایی در ترکیبات محصولات زیبایی مو می تواند موجب تضعیف ساختار مو و ریزش موها شود. استفاده مکرر از رنگ های مو موجب سوختگی و ریزش موها می شود.
  • عدم استفاده روزانه از شامپو برای شستن موها: شامپو یک ماده شیمیایی محسوب می شود. استفاده از آن در هر روز، باعث خشک شدن تارهای مو و  آسیب دیدگی  مو می شود.

کدام شامپو برای ریزش مو بهتر است؟

_

برای درمان ریزش مو می توانید از شامپوی ضد ریزش مو استفاده کنید. برای انتخاب بهترین و مناسب ترین شامپو به موارد زیر دقت کنید:

  • بررسی ترکیبات استفاده شده در تهیه شامپو: وجود ترکیباتی مانند کتوکونازول، سائوپالمتو، بیوتین، ترکیبات آبرسان و کافئین موجب افزایش کیفیت شامپو ضد ریزش می شود.
  • استفاده صحیح از شامپو طبق دستورالعمل: شامپوی ضد ریزش را نباید مانند سایر شامپوها به صورت روزانه استفاده کرد. این شامپوها دارای ترکیبات قدرتمندی هستند که مصرف زیاد آنها موجب تحریک پوست می شود. حتما از این شامپوها طبق دستورالعمل استفاده کنید.
  • بوی مطبوع شامپو: رایحه شامپو تاثیری بر رشد مو ندارد اما می تواند موجب افزایش اشتیاق شما برای استفاده از آن شود.
  • توجه به موارد مصرف شامپو: برخی از شامپوهای ضد ریزش می تواند علاوه بر رویش مجدد موها باعث درمان شوره، موخوره و … شوند. بهتر است به جای استفاده از دو نوع شامپو برای مشکلات مو از یک شامپوی مناسب استفاده کنید.

در هنگام انتخاب شامپو مناسب ریزش مو باید به این موارد توجه کنید: ترکیبات استفاده شده در شامپو، بوی مطبوع شامپو، مواردمصرف شامپو

ریزش مو می‌تواند به عوامل متعددی مانند سبک زندگی و وراثت مرتبط باشد که بعضی از این موارد قابل پیشگیری و بعضی غیر قابل پیشگیری هستند. از جمله مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از ریزش مو عبارتند از : عدم کشیدن مو و دم اسبی بستن موها، استفاده از موادنغذی مانند پروتئین، امگا۳ و … ، عدم استفاده از سشوار، عدم استفاده از شامپو به صورت روزانه برای شستشوی موها

ریزش مو می‌تواند عوامل مختلفی داشته باشد، یکسری از این عوامل توسط پزشک و با استفاده از دارو قابل حل بوده و یکسری از این موارد در مراکز احیا مو قابل درمان هستند.

مرکز احیا و درمان مو رزالیندا تهرانسر، به صورت تخصصی بر روی رفع مشکلات مو و احیا آن کار کردن و جزو بهترین مراکز درمان مو می‌باشد.

پروسه درمان ریزش مو در مرکز رزالیندا طولانی نبوده و تنها در ۶ جلسه قابل انجام است.

برای گرفتن مشاوره کراتین مو و هرگونه خدمات تخصصی درمان موی آسیب دیده و احیای مو در مرکز تخصصی رزالیندا با شماره 09199500560 و 09199500570 تماس فرمایید. زیبایی را خلق کن تا جهان را به حرکت درآورد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵